Hoți de genți prinși în flagrant în cimitir

Hoți de genți prinși în flagrant în cimitir

4.293
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Minori prinși la furat în cimitir. Este vorba de trei copii cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani care au furat gențile unor femei care făceau curățenile la mormintele din cimitir.

Tinerii au fost depistați de o patrulă a Poliției Locale aflată în misiune de supraveghere în ținută civilă. „Persoanele care au comis faptele au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate, împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 5 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova.

Poliția Locală nu desfășoară activități de pază a cimitirelor, această activitate fiind în sarcina administratorului cimitirelor, însă ocazional desfășoară activități de prevenție în zona cimitirelor. „Poliția Locală acționează în preajma cimitirelor sâmbăta și duminica, precum și cu ocazia marilor sărbători religioase, în funcție de situația operativă și doar pentru menținerea ordinii și siguranței publice și prevenirii faptelor infracționale și contravenționale, cu scopul de a asigura cetățenilor liniștea necesară pentru pomenirea persoanelor decedate”, a mai spus Octavian Mateescu.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    93

    lege de rahat, nu o sa se intample nimic, tot pe strazi la furat o sa vina !

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7390

    Asta se intampla cand infractorii fac legile..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.