I-au furat mașina din curtea casei. Un craiovean oferă recompensă

I-au furat mașina din curtea casei. Un craiovean oferă recompensă

6.287
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar pentru furt calificat a fost întocmit de către polițiștii doljeni după ce un bărbat din Craiova a anunțat faptul că i-a fost sustrasă mașina din curtea locuinței, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Mașina are numere de Italia și este un Audi A5.

„Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizați de un bărbat, de 36 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de 30 noiembrie- 01 decembrie i-a fost sustras autoturismul, pe care îl avea parcat în curtea locuinței. Politiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și desfășoară cercetări pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penala a acestuia și recuperarea prejudiciului cauzat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Și proprietarii mașinii au postat un anunț pe Facebook, menționând că oferă recompensă celor care pot da detalii.

„Audi A5 cu numere de Italia furat în dimineața asta(duminică/n.r.). Dacă cumva o vedeți sau aveți informații despre aceasta mașină, vă rog să mă contactați urgent. Ofer recompensă considerabilă!”, a scris păgubitul pe pagina sa de socializare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.