I-au furat portofelul din geantă. Doi craioveni sunt cercetați penal

I-au furat portofelul din geantă. Doi craioveni sunt cercetați penal

2.050
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Craiova, sunt cercetați penal după ce joi au fost prinși imediat după ce furaseră un portofel cu acte și bani, din geanta unei femei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, craioveanca în vârstă de 20 de ani se deplasa pe strada Matei Basarab din localitate, anunțând oamenii legii despre comiterea faptei celor doi tineri.

„La data de 9 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Furturi din Buzunare, au prins în flagrant doi tineri de 18 ani, ambii din Craiova, la scurt timp după ce sustrăseseră un portofel cu acte și suma de 80 lei, din geanta unei femei, de 20 ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Matei Basarab”, a declarat Grădinaru.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat, în totalitate, persoanei vătămate, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, după cum a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    336

    „au prins în flagrant doi tineri de 18 ani, ambii din Craiova, la scurt timp după ce sustrăseseră un portofel cu acte și suma de 80 lei” Pai cum vine asta?? Ori l-au prins in flagrant ori dupa?! Practic in acelasi timp nu se poate!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.