Ilie Balaci, dus pe stadionul din Craiova

Ilie Balaci, dus pe stadionul din Craiova

5.209
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trupul neînsuflețit al mareului fotbalist Ilie Balaci va fi depus la Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, luni după-amiază, nu înainte însă de a se oficia o slujbă la Biserica Sfântul Ilie, acolo unde va fi dus sicriul în jurul orei 12.30.

Decizia ca trupul neînsuflețit să fie depus la stadionul din Craiova în după-amiaza zilei de luni, aparține familiei, tocmai pentru ca toți cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun de la marele fotbalist.

Înainte de a fi dus la stadion, în jurul orei 14.00, va fi oficiată o slujbă la Biserica „Sfântul  Ilie” din Craiova.

Surse din rândul autorităților locale spun că înmormântarea va avea loc marți, în jurul prânzului la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Marți, la ora 13.00, va avea loc slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei și la 14.00 – plecare spre Cimitirul Sineasca

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.