DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, și o femeie de 72 de ani au ajuns la spital, vineri, în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, la ieșirea din localitatea Răcarii de Jos din județul Dolj. 

În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul unei mașini, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Braloștița.

„Polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 73 de ani, din comuna Coțofenii din Dos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, prima bandă, din direcția Filiași către Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Braloștița, care circula pe banda 2, în aceași sens de deplasare În urma evenimentului rutier, bărbatul de 73 de de ani și o femeie de 72 de ani, pasageră au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Dolj.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.