Impact între două mașini și un autobuz, pe strada Caracal. Două femei...

Impact între două mașini și un autobuz, pe strada Caracal. Două femei au fost duse la spital

2.754
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femeie au ajuns la spital, joi, după ce mașina în care se aflau a fost proiectată într-un autobuz, accidentul rutier având loc pe strada Caracal din Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat în vârstă de de 47 de ani, din Craiova, care circula pe strada Caracal nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare fata de autoturismul din fata sa, lovindu-l din spate.

Mașina respectivă a lovit apoi un autobuz care circula în fata sa, două femei din mașina proiectată în autobuz fiind rănite.

Bărbatul care a lovit prima mașină a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La spital au fost transportate și cele două femei rănite.

„Au rezultat două victime, două femei de 41 și 51 de ani, ambele din autoturismul lovit din spate, care apoi a fost proiectat în autobuz. Acestea erau conștiente când au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    473

    Numai betivi pe drumuri..nu se mai poate asa ceva! Sa fi mort la oara asta pe zi.. !Sa le dea frate o amenda de 20.000 lei si permisul pe 10 ani si macar 4..5ani de puscarie ca nu se invata mizeriile astea! maine poimaine spulbera oameni nevinovati pe trecere!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.