Impact între o autoutilitară și alte două mașini. Trei persoane au ajuns...

Impact între o autoutilitară și alte două mașini. Trei persoane au ajuns la spital

2.256
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au ajuns la spital, vineri, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs în apropierea localității doljene Izvoru Rece. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, semiremorca unei autoutilitare a intrat în alte două mașini, ajungându-se în această situație după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat într-o curbă.

„Un bărbat de 33 de ani, din Tirnova, județul Timiș, care conducea o autoutilitară pe DN 65F, către DN 6, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat. Astfel, semiremorca a pătruns pe contrasens și a lovit două autoturisme, unul condus de un tânăr de 29 de ani, din Mehedinți și celălalt condus de o femeie de 42 de ani, din Dolj”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Toate cele trei persoane rănite erau în mașina condusă de tânărul de 29 de ani.  Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștiente.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-01-2019
    Mesaje
    31

    Doamna Hantea, Izvorul Rece nu mai este o localitate de ani de zile, face parte din oras de multi ani. Craiova este pana la podul Amaradiei. Da, acum 15-20 de ani Craiova se termina la Marlorex, acolo era pancarta cu sfarsit/inceput de localitate. Deci corect este sa spuneti cartierul Izvorul Rece, asa cum au devenit cartiere si Cernele, Mofleni sau Popoveni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.