Impact între trei mașini, pe Bulevardul Nicolae Romanescu. Trei persoane, între care...

Impact între trei mașini, pe Bulevardul Nicolae Romanescu. Trei persoane, între care șoferul băut, au ajuns la spital

3.067
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au ajuns la spital, duminică seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc în municipiul Craiova, vinovat de producerea evenimentului fiind un șofer în vârstă de 62 de ani care se urcase băut la volan.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul în vârstă de 62 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers intrând în coliziune cu alte două mașini.

„Un bărbat de 62 de ani,  din Craiova, conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Romanescu și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, pe strada Popoveni, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus pe același bulevard, de un tânăr de 31 de ani, din Craiova, din sens opus. Apoi a lovit un alt autoturism, care circula pe strada Popoveni, condus de o femeie de 34 de ani, din Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Trei persoane au fost transportate la spital, fiind vorba despre conducătorul auto în vârstă de 62 de ani și două femeie din autoturismul condus de tânărul în vârstă de 31 de ani.

Reprezentanta IPJ Dolj a mai spus că în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aer expirat, în cazul șoferului în vârstă de 62 de ani.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în acest caz.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.