DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi. 

Potrivit polițiștilor doljeni, la data de 31 decembrie 2021, au fost sesizați de o femeie de 55 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras din geantă telefonul mobil, fiind creat un prejudiciu de 1.000 de lei.

În urma verificărilor, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea acestui furt,  respectiv un tânăr de 20 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

„În urma probatoriului administrat, ieri 11 mai, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de 12 mai a.c., Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile”, arată IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.