În arest după ce a obligat o tânără să de prostitueze, iar...

În arest după ce a obligat o tânără să de prostitueze, iar apoi a vrut să o omoare

10.300
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un craioven în vârstă de 30 de ani a ajuns în arest pentru 30 de zile pentru trafic de persoane și tentativă la omor calificat. Bărbatul este acuzat de procurorii DIICOT că a exploatat sexual o tânără pe care a vrut să o omoare când aceasta a refuzat orice legătură cu aceste.

Bărbatul a abordat-o pe o tânără de 22 de ani prin intermediul unui site erotic, în octombrie 2017. I-a promis o relație, însă fata a ajuns să se prostitueze. „Speculând starea de vulnerabilitate și naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de conviețuire) și a transportat-o în diferite orașe din țară (Brașov, Timișoara, Pitești, București, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituția, în beneficiul lui, în apartamente, dar și <<la stradă>>”, se arată în comunicatul emis de procurorii DIICOT Craiova.

Sătulă de amenințări și bătăi fata a decis să pună capăt „colaborării” cu proxenetul. Bărbatul și-a ieșit din minți și a încercat să o omoare lovind-o cu mașina. „Pe fondul comportamentului violent (fizic și psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relația cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o amenințase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituția în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism în zona în care victima practica prostituţia – DN 65, în apropiere de com. Pieleşti – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului”, mai spun procurorii DIICOT Craiova.

După ce a lovit-o bărbatul a părăsit de la locul faptei, însă după câteva ore s-a prezentat la poliție. Tânăra a suferit o fractură de umăr pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și 55 de zile de îngrijiri medicale.

În această dimineață bărbatul a fost reținut, iar ulterior magistrații Tribunalului Dolj au dispus arestarea prevetivă pentru 30 de zile.

Foto arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7042

    O sa scape fara probleme la ce justitie aborigena avem noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.