Încă o fântână cu apă de Isvarna, în Craiova

Încă o fântână cu apă de Isvarna, în Craiova

5.490
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O a doua cişmea cu apă de Isvarna, din orașul Craiova, a fost inaugurată, luni, cetățenii găsind-o pe strada Bariera Vâlcii din municipiu.

Potrivit autorităților locale, fântâna se găsește la numărul 202, pe partea dreaptă, sensul de mers spre Șimnic, dinspre Craiova.

„Municipiul Craiova are o tradiţie în privinţa acestor cişmele şi noi le acordăm o atenţie deosebită. Am şi început, de fapt, reabilitarea vechilor cişmele ale oraşului. Fântâna Purcarului a fost reabilitată, urmează Fântâna Popova, unde a început proiectarea. Noua cişmea este una modernă, este binevenită şi, de ce nu, este un semnal al unei investiţii uriaşe care va face ca această apă să se regăsească în casele fiecăruia dintre noi“, a precizat  Genoiu.

Această fântână este a doua cișmea din Craiova, cu apă de Isvarna, prima aflându-se la Izvorul Rece și fiind deja foarte cunoscută în rândul craiovenilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.