Încă o șoferiță ”de ocazie”, prinsă de poliție

Încă o șoferiță ”de ocazie”, prinsă de poliție

4.408
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Se înmulțesc situațiile în care femei care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule sunt depistate la volan, în trafic. Este al doilea caz înregistrat în ultimele două zile, pe lângă cele aproape zilnic depistate în rândul bărbaților, și la fel de îngrijorător, în rândul minorilor. 

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au oprit pentru control o tânără de 27 de ani, care se afla la volanul unui autoturism la intersecția străzilor Bd. Nicolae Romanescu și Strada Industriilor, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Fotograie simbol/Sursa: republikanews.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Simplu…5 ani fara dreptul de a avea permis si o amenda de 10.000 lei!
    Nu platesc amenda..la maturat de parcuri sau strazi cand rasare soarele si 80-90% din cretini se potolesc! Dar cand durerea autoritatilor e mare cat universul de unde si educatie?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.