Încălțăminte contrafăcută, confiscată de polițiști. Au fost verificate mai multe societăți din...

Încălțăminte contrafăcută, confiscată de polițiști. Au fost verificate mai multe societăți din Craiova

3.015
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni specializaţi în investigarea criminalităţii economice au desfăşurat, astăzi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale ce se comit în domeniul drepturilor de proprietate industrială.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost verificate societăţi comerciale şi persoane fizice din Craiova, fiind constatate două infracţiuni conform Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

„Astfel, poliţiştii au indisponibilizat 72 de articole de încălţăminte care purtau însemnele unor mărci înregistrate şi pentru care agenţii economici nu au putut prezenta documente care să ateste autenticitatea acestora”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.