DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din cadrul Frontierei Bechet au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion care circula pe ruta Grecia-Slovacia, aproximativ 2.000 de articole de încălțăminte care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Ieri după-amiază, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare un cetățean bulgar, în vârstă de 58 de ani, care conducea un autocamion.

Șoferul transporta încălțăminte, din Grecia pentru Slovacia.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Bechet au descoperit, în compartimentul de marfă, aproximativ 2.000 articole de încălțăminte pentru copii inscripționate cu logo-uri specifice personajelor din desene animate.

„Existând suspiciunea că bunurile în valoare totală estimată de 100.000 lei sunt contrafăcute, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Biroul Vamal Bechet.

În prezent, în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet”, arată Poliția de Frontieră.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.