Încasări mai mici cu 35 milioane lei la bugetul Primăria Craiova

Încasări mai mici cu 35 milioane lei la bugetul Primăria Craiova

3.878
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bugetul Primăriei Craiova a avut de suferit în perioada stării de urgență. Potrivit primarului Mihail Genoiu, încasările au scăzut cu 35 de milioane de lei de la mijlocul lunii martie și până în prezent, raportat la aceeași perioadă din anul 2019. „Este foarte mult, este enorm!”, a apreciat edilul. 

Primarul Mihail Genoiu speră că diferența de bani să fie, totuși, recuperată în perioada următoare. Acesta spune că instituția a transmis o solicitare Guvernului pentru a încerca o echilibrare a bugetului.

Șocul este foarte mare. Este foarte mult, este enorm!„, a afirmat Genoiu, referindu-se la diferența de bani înregistrată ca pierdere la bugetul local de la declanșarea stării de urgență în România. „Speram ca diferența să se regăsească în iunie, pentru că termenul pentru 31 martie este proorogat la nivelul lunii iunie. Am făcut solicitări către Ministerul Finanțelor, personal am trimis o adresă și la primul-ministru, în care solicităm să se ia măsuri, pentru rectificarea pozitivă a bugetului și, în situația în care vom încasa acești bani, să se facă o regularizare și să ni se oprească lunile următoare acești bani„, a declarat Mihail Genoiu, luni, în cadrul unei conferințe de presă organizată online.

Potrivit acestuia, cei mai mulți bani care nu au mai intrat în conturile municipalității sunt de la persoane juridice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    188

    amenzi de 40.000 lei la salariu mediu de 700 de euro in ROMANIA ar fi o solutie parerea presedintelui si a sefului MAI … MU1E

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.