Incendiu într-un apartament din Craiova

Incendiu într-un apartament din Craiova

3.024
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiaza, într-un apartament din Craiova, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingerea focului. 

Potrivit ISU Dolj, când pompierii au ajuns la fața locului, focul ardea într-unul dintre dormitoare.

Nu au fost înregistrate victime, mai spun reprezentanții ISU Dolj.

„A fost aununțat un incendiu la un apartament, pe strada N. Iorga, bl.21-31, sc.1 , et1. Intervine Detașamentul 1 cu două autospeciale si nouă subofițeri. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-unul dintre dormitoare cu posibilitate de propagare la restul. Incendiul a fost lichidat în limitele găsit și nu sunt victime”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Urmează a se stabili cauza producerii incendiului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    De tragedia de la spitalul Matei Bals, nimic ? Ok, mucles sa nu-i suparati pa guwernanti . N-am mai vazut nici o stire politica de ceva vreme , mai exact de dupa alegeri . Oare de ce ?
    Macar ceva stiri de la lansarea următoarei carti „scrisa ” de Iohannis?
    „Incendiu cu incendiu. Cum să te sui pe morți – pentru începători”
    Ah si ca sa nu uit , guwernerul asta a construit ceva autostrazi ? Ca eu n-am vazut un metru inceput sau finalizat .Si cretinul ala de Giugea care se lauda cu spitalul regional , la ce etaj a ajuns , stiti cumva ? Astept raspuns, merci !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.