UPDATE/ Proprietara casei a ajuns la spital cu arsuri. Incendiu izbucnit la...

UPDATE/ Proprietara casei a ajuns la spital cu arsuri. Incendiu izbucnit la o casă din Craiova

2.810
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o casă din Craiova, apelul la 112 anunțând faptul că focul se putea extinde la imobilele din apropiere. 

UPDATE: ora 19.40. Au ars mobilierul și articole de îmbrăcăminte din trei camere. Cauza incendiului a fost jar sau scântei căzute pe materiale combustibile. Proprietara în vârstă de 75 ani a încercat sa aprindă focul în sobă. Ulterior, când a realizat ce urmează să se întâmple, femeia a încercat să stingă focul, suferind arsuri pe mână și antebrațul stâng în proporție de 5%. Femeia a fost transportată la spital.

Potrivit ISU Dolj, s-a intervenit, în această situație, cu două autospeciale.

„A fost anunțat un incendiu la o casă în Craiova, strada Rosmarinilor, zona Spital Județean de Urgență Craiova. Intervine Detașamentul 1 Craiova cu două autospeciale si Serviciul Județean de Ambulanță Dolj”, spun reprezentanții ISU Dolj.

Când pompierii au ajuns la fața locului, focul se manifesta în interiorul casei și exista pericol de a se exinde la vecinătăți.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în interiorul locuinței cu posibilitate de propagare la vecinătăți. În acest moment incendiul este localizat și se lucrează la lichidare, nemaiexistând posibilitatea de a se propaga”, au mai spus reprezentanții pompierilor doljeni.

O anchetă a ISU Dolj va stabili cauza producerii incendiului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.