Incendiu, noaptea trecută, pe strada Alunului din Craiova

Incendiu, noaptea trecută, pe strada Alunului din Craiova

2.220
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu de vegetație uscată, extins la anexe gospodărești, a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în municipiul Craiova, pe strada Alunului, teama pompierilor fiind că focul s-ar fi putut extinde și la casele de locuit din zona respectivă.

Potrivit ISU Dolj, s-a intervenit cu trei autospeciale, suprafața afectată fiind de aproximativ un hectar. Operațiunea de stingere a focului a durat aproximativ patru ore.

„S-a intervenit la un incendiu de vegetație uscată, pe strada Alunului, cu trei autospeciale de lucru cu apă. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar și la trei anexe gospodărești, existând posibilitatea de propagare la casele de locuit”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj

Aceasta a mai spus că a ars vegetație uscată pe aproximativ un hectar și două anexe gospodărești confecționate din lemn, cauza incendiului fiind focul deschis în spații deschise.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.