Încep lucrările de reabilitare a sediului IML Craiova

Încep lucrările de reabilitare a sediului IML Craiova

2.196
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Încep lucrările de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea Institutul de Medicină Legală din Craiova, anunță joi președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

„În urma licitației organizate în luna ianuarie s-a stabilit constructorul care va executa lucrările, iar astăzi am semnat deja contractul.

Termenul de finalizare a proiectului este de 12 luni, timp în care structura clădirii va fi întărită, se va repara acoperișul, se vor reface tencuielile și se vor înlocui tâmplăria, instalațiile electrice, termice și cele sanitare.

Întreaga investiție se ridică la aproximativ 1,8 milioane de lei, bani proveniți exclusiv din bugetul propriu al administrației județene. În acest fel, vom reda orașului un obiectiv care se transformase într-o ruină”, a spus Cosmin Vasile.

Contractul „Reparații curente ale clădirilor (Corp C1; C2; C3 și C5) situate în str. Vasile Alecsandri, nr. 20, municipiul Craiova, jud. Dolj“, în valoare totală de  1.851.701 lei, inclusiv TVA, a fost atribuit S.C. CONSTRUCT INVEST CARPAȚI și prevede o durată de executare a lucrărilor de 12 luni.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     30-08-2008
    Locatie
     Black Temple,Outland
    Mesaje
    134

    Sper sa vedem poze inainte si dupa reabilitare nu numai exterior de la poarta .

    You are NOT Prepared!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.