DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contribuabilii doljeni vor discuta, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj, despre noutățile legislative, subiectul central fiind informarea cu privire înregistrarea în spațiul virtual.  

Dumitru Popescu, reprezentant al Administrației Județene a Finanțelor Publice Dolj, a menționat că persoanele interesate de eveniment se pot înscrie completând un formular în format electronic pe care îl găsesc pe site-ul ANAF.

„Inspectorii vor oferi contribuabililor clarificări și îndrumăi privind „Modalitățile de înrolare în spațiul privat virtual”.  Această întâlnire va avea loc la sediul CECAR, miercuri, începând cu ora 14.00. Contribuabililii interesați să participe al întâlnire se pot programa prin intermediul formularului de contact, aplicație ce se găsește pe site-ul ANAF”, a precizat Popescu.

Finanțiștii doljeni așteaptă propuneri din partea contribuabililor pentru a stabili alte teme ce pot fi discutate cu ocazia acestora întâlniri, urmând a mai fi organizate astfel de evenimente.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.