DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O verificare neanunțată a fost efectuată pe șantierul variantei de ocolire sud Craiova, conducerea Direcției Regionale Drumuri și Poduri Craiova cerându-i constructorului să crească gradul de mobilizare. Totodată, i s-a adus în atenție că nu va fi acceptată nicio zi de întârzieri.  

Anteprenorul și-a asumat că de săptămâna viitoare o să înceapă lucrările de decopertă și din celălalt capăt al variantei și va aduce și mai multe utilaje în șantier.

„Antreprenorul a început lucrările de decopertă a stratului vegetal, în zona km 0, în această seară urmând sa ajungă în șantier și instalațiile de foraj pentru piloți. În paralel se lucrează și la proiectul de relocare al utilităților, acesta urmând a fi avizat de către deținătorii de utilități, ulterior aprobarii urmând execuția lucrărilor de relocare.

I-am atras atenția antreprenorului să crească mobilizarea în șantier și că DRDP Craiova, în calitate de beneficiar, nu va accepta nicio zi de întârziere. Anteprenorul și-a asumat că de săptămâna viitoare o să înceapă lucrările de decopertă și din celălalt capăt al variantei și va aduce și mai multe utilaje în șantier” a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț, în urma inspecției pe șantier.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.