Instituțiile din subordinea Primăriei Craiova, verificate la igienă

Instituțiile din subordinea Primăriei Craiova, verificate la igienă

2.187
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorii instituțiilor subordonate Primăriei Craiova au fost convocați, marți după-amiază, la Primăria Craiova, la o ședință cu ușile închise, în cadrul căreia, conform unui comunicat de presă, s-a vorbit despre măsurile de igienă și dacă sunt respectate în aceste instituții.

Reprezentanții municipalității au transmis, conform informării de presă, că ”în perioada următoare, toate instituțiile vor fi verificate pentru a vedea dacă respectă măsurile igienico-sanitare specifice fiecărei instituții în parte și dacă dețin toate substanțele necesare în acest sens”.

Triaj medical în unitățile școlare

Personalul medical aflat în instituțiile de învățământ va face zilnic, în fiecare dimineață, un triaj atât al cadrelor didactice cât și al preșcolarilor și elevilor, în vederea depistării simptomelor bolilor de sezon”, se mai arată în comunicatul remis presei.

De altfel, mai arată reprezenanții municipalității, ”Primăria Craiova face toate diligențele necesare pentru ca activitățile din instituțiile subordonate și mai ales cele care sunt în contact direct cu publicul să se desfășoare în cele mai bune condiții, fără un risc suplimentar pentru populație”. Nu au fost însă precizate care vor fi acestea.

Nu în ultimul rând, în cadrul comunicatului de presă se face ”apel la locuitorii municipiului Craiova, precum și la cei care tranzitează orașul, să respecte toate regulile transmise de autorități”.

La ședința de marți de la Primăria Craiova au participat toți directorii instituțiilor care se află în subordinea municipalității: Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, Spitalul Municipal Filantropia, Spitalul de Neuropsihiatrie, Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din municipiul Craiova, SC Salubritate SRL, RAADPFL, SC Piețe și Târguri SRL, Compania de Apă Oltenia, Direcția de Taxe și Impozite, Evidența Populației, RAT SRL, SC Termo Craiova SRL, Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală, Opera Română, Filarmonica Oltenia, Teatrul Colibri, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Sala Polivalentă, Centrul Multifuncțional Craiova, Water Parc, Căminul pentru Persoane Vârstnice și Sport Club Municipal Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.