Interpret de muzică populară din Dolj, în Senatul României

Interpret de muzică populară din Dolj, în Senatul României

2.280
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul interpret de muzică populară, Eugen Gioancă, i-a luat locul în Senatul României lui Claudiu Manda, ales europarlamentar în urma alegerilor din 26 mai.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus miercuri jurământul pentru  mandatul de senator de Dolj.

Gioancă a fost, anterior, consilier judeţean din partea PSD și șef la Direcția Silvică Dolj. Acesta este de profesie, inginer silvic, iar în tinereţe a cântat muzică populară. Fosta ocupaţie a social-democratului a generat ironii din partea altor politicieni.

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea și talentul. Vocea mai puțin, talentul de a fi prieten cu Manda și Olguța și afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era șef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor și prietenilor, o adevărată caracatiță a lemnului în Dolj, fiind și demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguța. Tinerel, fără mustață, așa cum îi zice și cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea“, scrie deputatul USR de Dolj, Claudiu Prîsnel.

Preşedinte al PSD Dolj, Claudiu Manda a fost ales în Parlamentul European, în urma alegerilor din 26 mai, de pe poziţia a treia.

Totodată, plenul Senatului l-a ales pe senatorul PSD Nicolae Moga ca vicepreşedinte al Senatului în urma demisiei lui Claudiu Manda.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    168

    Cred ca a fost „cantaret” de duzina(de 2 lei) ca n-am auzit in viata mea de asta, nici acum 20-30 de ani.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7526

    https://www.youtube.com/watch?v=R1R6kOZmzHo

    Care stie sa chiuie.. sa chiuie..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.