Invictus Romania – Azi începe alergarea pe traseul Craiova – Carei

Invictus Romania – Azi începe alergarea pe traseul Craiova – Carei

2,785
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Voluntari din toată țara participă, începând cu 11 octombrie 2017, la ediția a patra a Ștafetei Veteranilor, cu scopul de a promova respectul față de veteranii de ieri și de azi ai României. Evenimentul reprezintă a alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 și 130 kilometri, însumând în total 2396 de kilometri. 

98 de voluntari alergători, bicicliști însoțitori și coordonatori sunt implicați în această acțiune în toată țara, fiind repartizați pe trei trasee.
Pe traseul albastru, Craiova – Carei, alergarea începe pe 11 octombrie, la ora 13.00, din fața Primăriei Craiova, traseul galben, București – Carei, începe pe 15 octombrie la ora 09.00 de la Monumentul Eroilor din fața Universității Naționale de Apărare, iar traseul roșu începe pe 17 octombrie din fața sediului Brigăzii 15 Mecanizată “Podu Înalt”. Toate traseele se vor reuni pe 25 octombrie în Carei, ultima localitate eliberată în cel de-Al Doilea Război Mondial.
Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro.
Toți cei care vor să încurajeze sau să însoțească alergătorii și să își arate respectul civilizat față de eroii și veteranii României sunt bineveniți. Graficele desfășurării acțiunii sunt prezentate în fotografiile de mai sus și pe evenimentul creat pe pagina de facebook Invictus Romania.
Foto: Facebook/Invictus Romania

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.