Ion Călin: „Viorica Dăncilă este câștigătoare în județ”

Ion Călin: „Viorica Dăncilă este câștigătoare în județ”

4.509
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele executiv al Organizației Județene Dolj a PSD, deputatul Ion Călin, a anunțat, duminică seară, la încheierea procesului electoral că, în județul Dolj, Viorica Dăncilă a câștigat alegerile.

„Doamna Viorica Dăncilă este câștigătoare în județ, pentru că noi știm cum am muncit și ce am realizat aici. Doresc să fac o precizare în legătură cu o declarație a celui care încă este președintele României și care își felicita guvernul, ce nici nu și-a intrat încă bine în atribuții, și vreau să subliniez că această organizare a alegerilor prezidențiale a început în urmă cu trei luni.

Responsabilitatea a aparținut Guvernului PSD, a aparținut Guvernului Dăncilă. Astăzi, membrii Cabinetului Orban au votat la fel ca toți ceilalți cetățeni, pentru că nu au putut acționa în niciun fel. Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, precum și toate celelalte autorități implicate, alături de întreaga administrație publică locală, au acționat sub coordonarea Guvernului PSD, iar întreaga organizare, de la A la Z, a fost finalizată cu mult înainte de moțiunea de cenzură, cu mult înainte de instalarea Guvernului Orban.

Imediat după ce a fost ales președinte, Klaus Iohannis nu a avut decât comentarii la adresa PSD, la adresa guvernelor noastre. După ce am câștigat noi alegerile, el s-a îmbolnăvit de «pesedită» și nu vorbește decât despre eliminare. Aș vrea să mă adresez tuturor doljenilor, să mă adresez tuturor românilor referitor la această ură viscerală a lui Klaus Iohannis față de un partid parlamentar, pe care îl dorește eliminat, și să le transmit că este de neconceput faptul că un om poate gândi astfel.

Suntem foarte optimiști în ceea ce privește rezultatul votului. Am vorbit și cu liderul organizației județene, europarlamentarul Claudiu Manda, și cu doamna Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al PSD, și având garanția că doamna Viorica Dăncilă este de acum în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, pe care, de ce nu, le putem câștiga“,  a declarat Ion Călin.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Trancer
  Data de inscriere
   11-08-2008
  Locatie
   Крайова
  Mesaje
  501

  Inca 5 ani si se duc aia care va voteaza. Sa va vad atunci pe unde va scoateti camasa.

  iohanist

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.