IPJ Dolj a cerut explicații de la polițiștii din Coșoveni, după acuzațiile...

IPJ Dolj a cerut explicații de la polițiștii din Coșoveni, după acuzațiile făcute de prietena Luizei Melencu

2.437
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Coșoveni, județul Dolj, vor prezenta, astăzi, cum au acționat și care este situația în care se găsește Izabela Biră, prietena Luizei Melencu, și ea tot din comuna Dioști.

Tânăra a apelat la sprijinul poliției, în data de 4 iulie, când fostul iubit a intrat în gospodăria acesteia, cu un briceag și a amenințat-o.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că imediat după ce vor avea toate datele despre acest caz, de la colegii din teritoriu, va fi dat un punct de vedere oficial despre situație.

Izabela Biră  este elevă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic din Craiova. Mama ei stă în Italia, iar tatăl, Mitrică Biră, a decedat la începutul lui iulie, din cauza cancerului. Izabela a rămas să locuiască singură, în casa părintească, din satul Radomir, având drept tutore legal pe vărul ei Alexandru (Sandu) Ciobanu, care locuiește alături, împreună cu soția lui Mona și copiii lor.

Aceasta a rupt relația cu iubitul său, după moartea tatălui, moment în care a urmat, pentru tânără, o perioadă extrem de grea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.