IPJ Dolj: Fierul vechi, la control

IPJ Dolj: Fierul vechi, la control

1.538
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe verificări au fost efectuate, marți, la depozitele de fier vechi din județul Dolj și la persoanele fizice care se ocupă cu o astfel de activitate, fiind aplicate amenzi și confiscate mărfuri.

Polițiștii și reprezentanți ai Gărzii de Mediu au verificat două societăţi comerciale, nouă persoane fizice şi patru mijloace de transport, pentru neregulile constatate aplicând patru amenzi în valoare de 20.000 de lei.

De asemenea, mai spun reprezentanții IPJ Dolj, a fost confiscată cantitatea de 2.800 de kilograme de deşeuri feroase, în valoarea de 1.100 lei.

Unul dintre agenții economici „taxați” de către organele de control derula activitate în comuna Giurgița. S-a constatat că acesta avea, în vederea comercializării, cantitatea de 2.000 de kilograme de deșeuri feroase pentru care nu au fost  prezentate documente de proveniență. Agentul economic a fost amendat, dispunându-se totodată confiscarea cantității de fier, în valoare de 700 lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.