Ipoteză ȘOC în cazul dispariției unei eleve din Dolj. Descinderi într-o locuință...

Ipoteză ȘOC în cazul dispariției unei eleve din Dolj. Descinderi într-o locuință din Caracal

3.976
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O percheziţie domiciliară este desfăşurată, la această oră, în localitatea Caracal, pe strada Craiovei nr 169, la locuinţa unui bărbat a cărui maşină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, este taximetrist.

UPDATE/ Cinci pungi în care se află carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra din Olt,  dispărută miercuri. Anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om.Aceleași surse susțin că, într-adevăr, în gospodăria respectivă, într-un butoi, au fot găsite oseminte, care au fost ridicate de medicii legişti. Încă nu se ştie dacă este vorba despre resturi umane, o expertiză medico-legală urmând să stabilească acest lucru.

Acţiunea este desfăşurată în cazul unei tinere în vârstă de 15 ani, dispărută în cursul zilei de joi, fata fiind dintr-o comună din Olt.

Pe site-urile de socializare s-a viralizat o postare, mai multe persoane spunând că mai multe fete arse ar fi fost găsite la locaţia respectivă.

Una dintre fete ar fi Luiza Mihaela Melencu, elevă în calsa a XI-a, la Colegiul Tehnic „Constantin Nenițescu” din Craiova este căutată de către polițiști, din data de 14 aprilie, familia și prietenii acesteia fiind disperați din cauza faptului că nu mai știu nimic despre adolescentă, de aproape două luni.

În ziua dispariției, tânăra a mers la Caracal pentru a ridica banii de la mama sa, spun apropiații familiei, a vorbit cu aceasta la telefon și din acel moment nu a mai dat niciun semn.

Informaţia nu a fost confirmată până la ora trimiterii acestei ştiri.

Revenim cu detalii.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7585

    Soc si Groaza, MUIE STS ! MUIE 112 . MUIE militia Romana.. daca-si miscau burtile grase de prin birouri si anchetau cum trebuia, nu se mai intampla inca o crima si inca o crima..
    Ce v-am zis si ce tot am urlat pe aici de 2 luni de la prima disparatie s-a adeverit, din pacate.

    sunt nervos pentru ca uite:

    https://www.craiovaforum.ro/stiri/actualitate/dolj-familia-si-prietenii-luizei-disperati-de-doua-luni-nu-stiu-nimic-de-tanara.html#comment-75729

    https://www.craiovaforum.ro/stiri/actualitate/o-tanara-de-18-ani-din-diosti-data-disparuta.html

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     08-10-2016
    Mesaje
    3

    Fututi mortii matii de nenorocit, torturatil, scoatetii dintii, taiatii pula jupuiti carnea dupa el futui mortii masi de aurolac sa chiraie de durere nu asa doar bagat la inchisoare.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7586

    Stai sa vezi ca acum gaborii pe ala de a impuscat gabori l-au omorat in puscarie.. pe asta il tin la 5 stele. E ca in filmele din directie gresita pe cuvant. Cred ca le viola, le omora, le transa, le dadea de mancare la caini sau le manca el.

    Totusi sa ai persoane disparute si sa nu faci nimic.. tu ca militie nu meriti niciun respect. Meriti doar flegme pe numerele de MAI.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.