Irakian prins la frontieră cu pașaport grecesc

Irakian prins la frontieră cu pașaport grecesc

5,500
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un irakian de 40 de ani s-a dat drept grec în încercarea de a ajunge în Germania. Bărbatul s-a prezentat la Vama Calafat, împreună cu un cetățean grec cu o mașină înmatriculată în Grecia. După ce polițiștii de frontieră au verificat actele șoferului, cetățeanul grec, i-au cerut documentele și pasagerului din dreapta.

Atunci, vameșii au observat că buletinul grecesc înmânat de acesta nu pare tocmai în regulă. „Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de călătorie prezentat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că respectiva carte de identitate este falsificată prin lipirea unei alte fotografii peste cea originală, iar ștampila aplicată pe aceasta este redesenată“, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Dolj. Prins cu „ocaua mică“, irakianul și-a recunoscut originea și le-a spus polițiștilor că a falsificat actul pentru a trece granița deoarece dorea să ajungă în Germania.

Cei doi bărbați au fost întorși din drum și predați autorităților din Bulgaria pentru a continua cercetările și a lua măsurile legale ce se impun.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2806

  Bravo lui! Caută și el o viață mai bună în Germania, la fel ca românii.
  De ce ai alege să trăiești în Irak sau în România?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.