DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Inspectoratul Școlar Județean Dolj va iniția un protocol de colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Dolj privind intensificarea campaniilor de informare, educare și promovare în toate unitățile de învățământ, cu privire la vaccinarea anti-Covid. 

Activitățile vor fi susținute de personalul medical din școli care este angrenat în procesul de vaccinare, fiind abilitat să transmită toate informațiile corecte despre vaccin și vaccinare.

Inițiativa a fost generată din dorința de a asigura prezența fizică la școală, în condiții de siguranță, pentru toți și pentru cadrele didactice, personalul didactic-auxiliar și nedidactic.

”Ne dorim cu toții revenirea cât mai rapidă în clase, în amfiteatre, pe terenurile de sport. Scopul acestei campanii este de a-i sensibiliza, impulsiona și conștientiza pe colegii și partenerii noștri despre importanța vaccinării în protejarea tuturor participanților la actul educațional”, a declarat inspectorul școlar general, profesor Alexandru Gîdăr.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.