Iubitorii de romanțe și muzică de petrecere, așteptați la Festivalul Național Ioana...

Iubitorii de romanțe și muzică de petrecere, așteptați la Festivalul Național Ioana Radu

1.525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național Ioana Radu va avea loc, anul acesta, la Craiova, în perioada 25-26 octombrie, iubitorii romanței și cei ai muzicii de petrecere fiind așteptați în sala mare a Teatrului Marin Sorescu din Craiova, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

„Consiliul Județean Dolj și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează, în perioada 25-26 octombrie 2018, Festivalul Național Ioana Radu” ediţia a VIII-a. Evenimentul este găzduit de Teatrul Național „Marin Sorescu“. Pe parcursul celor două zile de festival, iubitorii romanței și muzicii de petrecere se vor bucura de acorduri și emoții care amintesc de Regina romanței românești, aici, la ea acasă, pe plaiuri oltenești”, au menționat organizatorii evenimentului.

Biletele vor fi puse în vânzare, săptămâna viitoare, la Agenția Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova, prețul unui bilet fiind de 30 lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.