Jandarmii au făcut cadouri copiilor

Jandarmii au făcut cadouri copiilor

2.869
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sărbătoarea Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos reprezintă pentru toţi credincioşii un prilej de bucurie, fiecare dintre ei dorind să sărbătorească cu cei dragi acest moment important din viaţa religioasă.

Astfel, marţi, militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut o vizită copiilor din cadrul Şcolii Speciale „Sf. Vasile”.

Bucuroşi că în Ajunul Crăciunului pot să aducă un zâmbet pe chipurile acestor copii, jandarmii au devenit pentru o clipă Moş Crăciun şi le-au dăruit băuturi răcoritoare şi alimente specifice sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, miercuri, 20 decembrie, jandarmii însoţiţi de preotul unităţii au împărţit produse alimentare specifice acestor sărbători, articole vestimentare şi electrocasnice la 2 familii cu diverse greutăţi, din loc. Busu şi loc. Izvor, jud. Dolj, aşa încât copii acestora să se poată bucura de spiritul şi magia Sfintei Sărbători a Crăciunului.

Anterior acestor activităţi, personal din cadrul IJJ Dolj s-a deplasat la adresele celor două familii unde, timp de o săptămână, le-au ajutat să aibă un trai mai confortabil prin aducerea unor îmbunătăţiri la locuinţele acestora.

Acţiunile s-au desfăşurat voluntar, spiritul acestora urmărind să demonstreze că  solidaritatea şi bunătatea sunt caracteristice jandarmilor, fiind alături de semenii lor cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase şi înălţătoare sărbători ale lumii creştine – Crăciunul.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6965

    Jandarmii au preot pe unitate ca sa le ierte pacatele atunci cand mai pulanesc aiurea pe unii-altii sau atunci cand mai fac si ei cateva abuzuri minore..

    Si medicii au preot pe unitate mai nou prin spitale, ca sa le ierte pacatele si spagile luate..

    Zicea Olgavskaya ca o sa aduca biserici vechi din lemn de prin satele Romaniei si sa le puna in curtile spitalelor.. vad ca nu a mai adus nicio biserica.. shame.. macar daca bolnavii nu au medicamente sa aiba unde sa se roage pentru viata lor in spitale.

    Si bunica-mea se tot ruga prin spitale la sf protector al bolnavilor si cu rugatul a ramas.. ca a iesit din spital mai leguma fata de cum a intrat si nu a mai trait 2 luni dupa.. deci cand te duci prin spitalele din Craiova cu o boala grava.. fii sigur ca nu mai ai scapare.
    Daca ai mai si pacatuit in viata… atunci te chinui si sa mori.

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2866

    Mergeți pe la săraci, le dați resturile de la masa mafioților, dar susțineți regimul mafiot care ține milioane de români în sărăcie și sclavie.
    ”Fapte bune”…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.