Jandarmii doljeni, al doilea seminar din cadrul proiectului derulat în domeniul comerțului...

Jandarmii doljeni, al doilea seminar din cadrul proiectului derulat în domeniul comerțului ilegal cu țigări

1.274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Craiova, în perioada 16-18 septembrie, vor fi prezentate aspecte legislative şi metode folosite în lupta împotriva contrabandei cu ţigări în România, Republica Moldova și Bulgaria, totul în cadrul unui seminar organizat de jandarmii doljeni.

Acțiunile au demarat luni dimineață, scopul întâlnirii, derulate în cadrul Proiectului GRILLER-EU, finanţat de Comisia Europeană (OLAF), fiind schimbul de experienţă şi îmbunătățirea cunoştinţelor lucrătorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei în România, Moldova şi Bulgaria, respectiv împotriva comerţului ilicit cu ţigarete.

„Ca urmare a acestui seminar din cadrul proiectului GRILLER – EU, instituţia noastră îşi propune realizarea unei expertize în domeniu pentru lucrătorii instituţiilor care participa la acest proiect, astfel ca la sfârşitul celor cincisprezece luni să putem vorbi de o cooperare transfrontalieră îmbunătăţită”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Dolj.

La lucrările seminarului vor lua parte şi experţi din cadrul Departamentului pentru Luptă Antifraudă, precum şi speakeri din cadrul companiei de tutun British American Tobacco România şi Asociaţiei pentru Combaterea Traficului Ilicit „Viitorul”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.