Jante auto, furate de la o firmă din Șimnicu de Sus, găsite...

Jante auto, furate de la o firmă din Șimnicu de Sus, găsite la Slatina, în urma unei percheziții domiciliare

2.230
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au efectuat, luni, o percheziţie domiciliară în Slatina, la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Slătineanul este bănuit că ar fi sustras mai multe seturi de jante auto de la o societate comercială din Dolj.

Furtul a avut loc în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie a.c.. și a fost reclamat la poliție în data de 2 aprilie a.c..

Persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Şimnicu de Sus, de unde au sustras 7 seturi de jante auto din aliaj, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei. În cauză, poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de ieri, 11 mai, cu sprijinul poliţiştilor olteni, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Slatina. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit cele 7 seturi de jante, acestea fiind restituite persoanei vătămate”, a declarat Cosmin Grădinaru, din cadrul IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Sursa foto (simbol): reporteris.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.