DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toți craiovenii iubitori de mişcare sau pur şi simplu cei care sunt fascinați de mersul pe bicicletă sunt invitați la Cycling Day JCI, sâmbată, 19 mai 2018, la ora 10:30 în parcul Nicolae Romanescu, la intrarea principală. Sunteți aşteptați pentru a pedala împreună în cadrul unei noi ediții a JCI Cycling Day, proiect demarat în anul 2014 de către JCI Craiova, pentru a promova sportul și mișcarea în aer liber.

Proiectul este dedicat cetăţenilor din Craiova şi are ca scop conştientizarea publicului larg si a presei de nevoia utilizării bicicletei ca o componentă esenţială a mobilităţii urbane durabile şi ca o alternativa viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun şi deplasarea pietonală. Totodata, tragem un semnal de alarma participanților din trafic cu privire la siguranța bicicliștilor, dorindu-ne să promovăm mersul pe bicicletă, reducând in acelasi timp gradul de poluare citadină.

Mai multe detalii https://www.facebook.com/jcicraiova .

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.