Jumbo amână deschiderea magazinului de la Craiova

Jumbo amână deschiderea magazinului de la Craiova

21.931
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Noul hipermarket și magazinul online pe care retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo vrea să le deschidă la Craiova, programate inițial să fie lansate la sfârșitul acestui an, vor fi inaugurate cu cel puțin o lună mai târziu, din cauza valului de pandemie cu Coronavirus.

Potrivit profit.ro, compania grecească și-a revizuit strategia de investiții, afirmând că e “un an pierdut” din punct de vedere al performanțelor financiare.

La magazinul din Craiova (lângă Exflor) va avea sediul și firma care se va ocupa de administrarea viitorului magazin online Jumbo.ro, lansarea acestuia fiind estimată anterior pentru luna decembrie. În prezent, după o scădere considerabilă a vânzărilor fizice, care nu au fost acoperite decât parțial de cele online, Jumbo se preocupă de gestionarea crizei declanșate de pandemie. Reprezenanții companiei spun că urmează un calendar revizuit de investiții și că magazinele din România vor fi lansate la începutul anului viitor, iar investițiile se vor face ”dinamic, dar, în același timp, mai prudent”.

Magazinul din Craiova  va avea o suprafață de 12.000 de metri pătrați. Aici va fi și sediul firmei care se va ocupa de administrarea magazinului online, care va deservi piața românească, al doilea magazin online al grupului, după cel operat din Grecia.

Conform profit.ro, vânzările Jumbo s-au prăbușit cu 51% în martie și cu 86% în aprilie comparativ cu lunile similare din 2019, după ce grupul a fost nevoit să închidă aproape toate magazinele fizice pe piețele unde operează. Hipermarketurile care au rămas deschise au fost afectate, la rândul lor, de restriicțile de deplasare impuse locuitorilor



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.