La furat, în cimitir

La furat, în cimitir

10,598
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2.00)

Hoață prinsă cu mâna în geanta unei femei care aprindea lumânări luni, la un mormânt din Cimitirul “Ungureni”. Este vorba de o tânără de 14 ani care a profitat de faptul că o femeie care aprindea lumânări a lăsat nesupravegheat un rucsac pe care l-a sustras. La scurt timp a fost însâ prinsă de o patrulă a Poliției Locale. “Rucsacul conținea suma de 70 lei, carduri bancare și acte de stare civilă, care au fost recuperate și restituite persoanei vătămată.Persoana care a comis fapta a fost condusă la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predată, împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”,  a declarat Octavian Mateescu dir. Poliția Locală.

Polițiștii locali care au patrulat prin Parcul Nicolae Roamenscu în a doua zi de Paște au avut de găsit si doi minori, în vârstă de 4 și 8 ani rătăciți de părinți. Cei doi copii au fpst găsiți cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în parc.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7028

  La ciordit.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.