La volanul unei autoutilitare cu număr fals de înmatriculare

La volanul unei autoutilitare cu număr fals de înmatriculare

1.993
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Călărași, s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri, a fost prins la volanul unei utilitare cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ dolj, Cosmin Grădinaru, autoutilitara avea un număr de înmatriculare provizoriu, expirat din toamana anului 2017, care a aparținut unei alte mașini.

„Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni, în timp ce executau serviciul de patrulare, în comuna Călărași, au oprit pentru control o autoutilitară cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitate. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că numărul provizoriu era expirat din luna septembrie 2017, iar acesta a aparținut unui alt autovehicul”, a declarat Grădinaru.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.