Lara Fabian a anunțat când ar urma să vină la Craiova

Lara Fabian a anunțat când ar urma să vină la Craiova

1.860
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lara Fabian a anunțat, marți, postând pe pagina ei de Facebook, că spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc în data de 17 noiembrie, la Sala Polivalentă din Craiova, a fost reprogramat pentru ziua de 2 februarie 2020.

„Thanks for all your messages and kind words …. Some news on your postponed shows from this week: Craiova has been rescheduled to Feb 2nd 2020

Bucharest the 3rd Feb. (due to availability this will now be one show, please contact Eventim to exchange your tickets by Jan 10th)

Again apologies for the inconvenience and Im really looking forward to seeing you all there….

Love” , este mesajul artistei.

Lara Fabian avea programat un concert, duminică seara, la Sala Polivalentă din Craiova, dar nu a mai ajuns din cauza unor motive de sănătate, după cum a anunțat aceasta.

Nu este prima dată însă când artista dezamăgește publicul craiovean. În anul 2017 a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în Bănie şi pentru care mulţi au plătit, spectacol pe care în decembrie 2016 îl amânase.

Evenimentul de duminică a fost gândit de către reprezentanții Operei Române Craiova, toţi cei care au cumpărat bilete îşi pot recupera banii sau, dacă mai au încredere, le pot păstra pentru data la care ar urma să aibă loc spectacolul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.