Lara Fabian, o nouă ȚEAPĂ. Nu mai vine la concertul de la...

Lara Fabian, o nouă ȚEAPĂ. Nu mai vine la concertul de la Craiova

5.819
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Lara Fabian nu mai vine la concertul anunțat în această seară, la Craiova, nefiind pentru prima dată când solista nu își respectă clauzele contractuale. 

„În această dimineață am avut semnale despre o posibilă indisponibilitate fizică a Larei Fabian. Din nefericire, de curând am aflat că nu poate fi prezentă la Craiova astăzi și nici la spectacolele programate la București”, anunță Opera Română Craiova.

Iată mesajul pe care Lara Fabian îl transmite spectatorilor:
„Dragii mei,

Cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create.
Promit să mă revanșez. A voastră, Lara”.

Chiar directorul Operei Române Craiova era sigur în privința acestui contract, în urmă cu aproximativ o lună, dar acum urmează să analizeze situația și să ia o decizie.

„Suntem nevoiți să analizăm, la nivelul conducerii Operei Române Craiova, situația nou creată, la ora 15.00 urmând să susținem o conferință de presă pentru a anunța decizia luată”, mai anunță reprezentanții Operei Române Craiova. 

Artista a mai anunțat un alt spectacol, în 2016, și nu l-a onorat.

2 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   11-12-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  30

  Si cei care am cumparat bilete la spectacol, special pentru artista, nu ar trebuii conducerea Operei Romane sa ia si decizia ca cei ce nu mai dorim sa mergem la spectacol, sa ne primim banii inapoi pe bilet?

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7634

  Asta iar a tras prea mult pe nas.. drogata naibilui…

  A cata oara a dat teapa la fraieri… a treia.. a patra oara.. s-au anulat concertele… haha..

  Nu e prost cine da teapa.. e prost cine cumpara a doua oara bilete cand si-a luat acum un an sau cand a fost teapa..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.