Lemne și artificii, confiscate de poliție în urma unor percheziții, la Dobrești

Lemne și artificii, confiscate de poliție în urma unor percheziții, la Dobrești

2.099
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru percheziții domiciliare au avut loc, joi, în cadrul unei acțiuni efectuate de polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți, pe linia furturilor din locuințe pe raza comunei Dobrești.

Din datele IPJ Dolj, la una dintre adrese, ce aparține unui tânăr de 24 de ani, din Dobrești, polițiștii au identificat 42 de baterii de artificii și 75 cutii cu minipocnitori a 100 bucăți fiecare, deținute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În plus, polițiștii au găsit 119 bucăți de material lemnos, specia salcâm, pe care bărbatul le-ar fi tăiat și sustras din pădurea comunală Daneți. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunilor de nerespectarea regimului materiilor explozive și tăierea și sustragerea de material lemnos fără drept”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.