DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că schimbările pozitive pe care orașul le-a parcurs trebuie duse mai departe, iar opțiunea pe care și-a exprimat-o prin vot a fost de susținere a continuității acestui proces și în favoarea echipei care poate să o garanteze.

„Am votat pentru continuarea transformărilor din oraș, pentru un oraș verde, pentru un oraș atractiv, pentru un oraș puternic din punct de vedere economic. În același timp, am votat pentru o echipă, deoarece și echipa este foarte importantă. Îi îndemn pe toți cetățenii Craiovei să iasă la vot, întrucât semnalul lor este esențial pentru toți competitorii politici de astăzi“, a afirmat primarul Craiovei.

Lia Olguța Vasilescu și-a exercitat dreptul de vot la scrutinul pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și a autorităților administrației publice locale la Secția de Votare nr. 144, amenajată în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Petrache Poenaru“, din Craiova.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.