DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, spune, într-o postare pe Facebook, că deși a primit alertă meteo de polei abia miercuri dimineață, la ora 7.00, pe străzile din municipiu a fost împrăștiat material antiderapant, de noaptea trecută. Aceasta menționează că accidentele produse în Craiova au fost din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo.

„Deși am primit alerta meteo de polei doar la ora 7 dimineața, încă de la miezul nopții s-a acționat prin împrăștiere de material antiderapant pe principalele artere de circulație și pe străzile în pantă”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Aceasta precizează că au fost folosite 100 de tone de sare, în timpul nopții și în miercuri dimineață, pe străzi, iar de la ora 7.00, lucrătorii de la Salubritate au împrăștiat sare și pe trotuare.

„Atragem atenția conducătorilor auto că, deși pe străzi s-a împrăștiat material antiderapant, carosabilul rămâne umed, iar viteza de mers trebuie adaptată la condițiile meteo. Nu am avut niciun incident pe străzile în pantă, în schimb avem pe arterele principale, din cauza circulației cu viteză neadaptată la condițiile meteo”, mai scrie primarul municipiului Craiova.

În municipiul Craiova au avut loc, miercuri dimineață, mai multe accidente rutiere, trei persoane ajungând la spital.

13 COMENTARII

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.