Lia Olguța Vasilescu, despre sporuri: „Eu cred ca acești oameni fie mint...

Lia Olguța Vasilescu, despre sporuri: „Eu cred ca acești oameni fie mint cu nerușinare, fie nici măcar n-au citit legea”

6.667
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Lia Olguța Vasilescu vine cu declaraţii dure la adresa Ralucăi Turcan cu privire la plafonarea sporurilor. Fostul ministru al muncii a declarat că sunt „aberații” afirmațiile făcute de actualul ministru al Muncii privind existența unor sporuri de 85% în sănătate și justiție.

Social-democrata spune că actualii guvernanţi mint cu neruşinare şi îi acuză că nici măcar nu au citit legea salarizării, scrie România Tv.

„Eu cred ca acesti oameni fie mint cu nerusinare fie nici macar n-au citit legea salarizarii. Se zice de sporuri de 80%? Sa citeasca art 25 din legea salarizarii, spune ca nu pot trece mai mult de 30% sporurile cumulate pe ordonatorul de credite. Noi pentru asta am avut demonstratii de strada. Deci de unde scot toate aberatiile astea nu-mi dau seama, dar nu din lege. Puteti intreba pe oricine de la resurse umane”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

„Noi am pornit de la salariul unui functionar din Ministerul Muncii de 2.000 de lei si salariul unui functionar de la Ministerul de Finante era 6.000 de lei. N-am putut in 2017 intr-un singur an sa le uniformizam pe toate si atunci s-a dat in fiecare an cate 25% din diferenta, asta inseamna ca in 4 ani sa se uniformizeze. Ei inghetand legea salarizarii in 2021 cand trebuia sa se faca unitatea in sistemul bugetar, nu fac altceva decat sa lase inechitatile”, a mai spus aceasta.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2021
    Mesaje
    0

    Madam isi terminase treaba pe 20 noiembrie 2018 (https://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1542720092)
    Buna de gura piranda ne crede uituci.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9560

    Bai papagalule tu cu cine te certi pe aici ?

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.