DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguța Vasilescu, cea care potrivit Exit Poll-ului de la 19.30, a câștigat un nou mandat de primar al Craiovei, a anunțat că și Cosmin Vasile a fost ales președinte al CJ Dolj. Olguța Vasilescu a spus că în următorii patru ani va rămâne primarul Craiovei și că nu va mai fi intersată de nicio altă funcție. 

„Conform rezultatelor exit-poll-, la ora actuală avem funcția de primar al Craiovei. Avem, de asemenea, președintele Consiliului Județean, câștigat de PSD. La Consiliul Local și Consiliul Județean, suntem, de asemenea, partidul aflat pe primul loc în preferințele craiovenilor și doljenilor. Le mulțumim tuturor celor care ne-au votat astăzi și militanților care, în această perioadă de campanie, au fost alături de noi, mai ales că a fost, cred, cea mai mizerabilă campanie electorală din ultimii 20 de ani. Eu așa ceva nu am mai trăit până acum, dar, cu siguranță, mesajul nostru a ajuns la electorat. Aș vrea să îi rog pe colegii noștri care se află la ora actuală în secțiile de votare să rămână mobilizați până în momentul semnării procesului verbal, după care îi așteptăm la sediu și, cu siguranță, de săptămâna viitoare, după ce vom primi mandatele de aleși locali ne vom pune în practică programul”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Cosmin Vasile a ocupat, până în prezent, funcţia de vicepreşedinte al CJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.