Liber pe stadion. Ce condiții trebuie să îndeplinească echipele de fotbal pentru...

Liber pe stadion. Ce condiții trebuie să îndeplinească echipele de fotbal pentru a juca pe arena din Bănie

3.554
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contractul de asociere a Consiliului Local Craiova cu Clubul Universitatea Craiova, a fost modificat, prin votul consilierilor, în sensul că începând din această lună și alte echipe pot folosi terenul, condiția fiind ca meciurile lor să nu se suprapună cu cele ale Universităţii Craiova.

Potrivit noului contract, au fost modificate și tarifele de utilizare a arenei din Bănie, în noul contract fiind stipulat faptul că municipiul Craiova are dreptul la „10% din sumele încasate de U Craiova 1948 Club Sportiv SA în urma vânzării biletelor şi abonamentelor pentru un an competițional, în care este implicată echipa de fotbal, dar nu mai puţin de taxele pentru utilizarea temporară a locurilor publice – Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal”.

Referitor la tarife, taxa pentru meciurile echipei naționale, cele de Liga I și cele din Cupa României este de 45.000 de lei, pentru partidele din cupele europene fiind stabilită taxa de 111.140 de lei.

De asemenea, noul contract permite și altor echipe să folosească stadionul însă nu cu caracter permanent, ci doar ocazional şi în afara „orelor de program” ale echipei de fotbal Universitatea Craiova.

„Utilizarea în acelaşi mod a dotărilor şi componentelor din Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga I nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, precum şi funcţionarea pentru unele acţiuni de interes public, dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga I”, se arată în contract.

Primarul urbei, Mihail Genoiu a dat asigurări că deși Universitatea Craiova are prioritate, atâta vreme cât nu îi este afectată activitatea, și alte entități pot folosi terenul.

„Se pot desfășura și alte meciuri numai dacă Universitatea Craiova nu are meci ea, pentru că Universitatea este echipa care are prioritate în orice moment asupra terenului de sport”, a declarat Genoiu.

Pentru a avea acces pe arena din Bănie, echipa de fotbal interesată de acest lucru trebuie să joace în Liga I, în șaisprezecimile Cupei sau în cupele europene.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-01-2019
    Mesaje
    41

    Cum se poate asa ceva? Nu mai are exclusivitate fc. pesede(csvc) sa isi dea ei acordul daca mai intra cineva pe acest stadion ?

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7331

    Ceea ce fac ei cu acest stadion nu este corect. AU bagat in contract ca echipele care vor sa joace pe stadion sa fie din LIGA 1..
    Cum dragoste cu forta nu se poate.. raman la FCU si la liga 3

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9406

    Mi se pare normal sa joace pe stadion echipe titrate , nu toti taranoii care cred ca se pricep la fotbal .

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-06-2012
    Mesaje
    346

    E rezonabil ce se cere, nu poti avea orice echipa din liga a 7-a sa joace zilnic cu 1-2000 spectatori si sa distruga gazonul.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-01-2019
    Mesaje
    44
    Citat Mesaj initiat de adrian3
    E rezonabil ce se cere, nu poti avea orice echipa din liga a 7-a sa joace zilnic cu 1-2000 spectatori si sa distruga gazonul.

    Pai ce te intereseaza pe tine ca la aia vin 10 insi sau nicionul pe stadion atata timp cat iti achita taxa de folosire ? Apropo in taxa aia de 10 mii de euro intra si uzura gazonului, asta in caz ca nu te duce capul sa judeci doua secunde.

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4802

    FARA SUPARARE ACEST STADION POATE FI FOLOSIT DE TOATA LUMEA………….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.