Liberalii din comuna Călărași, campanie electorală cu karaoke pe marginea șoselei

Liberalii din comuna Călărași, campanie electorală cu karaoke pe marginea șoselei

3.430
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți membri și simpatizanți PNL din comuna doljeană Călărași s-au gândit că dacă fac karaoke pe marginea drumului, optând pentru piesa lui Victor Socaciu, „Cantec pentru mama lor”, îi vor convinge pe localnici să îl voteze pe candidatul Klaus Iohannis.

Aceștia au postat filmulețul pe  Facebook, sâmbătă după-amiază, versurile „Vin ai noştri, pleacă-ai voştri/ Noi rămânem tot ca proştii/ Ăia hoţi, ăştia hoţi/ Mama lor la toţi” stârnind reacții în rândul internauților.

Părerile sunt împărțite, în funcție de așteptările localnicilor. În timp ce unii s-au limitat doar la încurajări, alții la ușoare ironii, alții au punctat problemele și cauzele pentru care au plecat din țară:

„Avem afaceri în Bruxelles din cauza asta nu suntem acasă lângă Sandu Sorin! La locale vom sta cît este necesar! Vrem schimbare! Vrem să lucrăm în țara noastră!”, a scris unul dintre locuitorii comunei Călărași.

Comuna Călăraşi este condusă de un primar PSD, ales prima dată în 1996 .

ADUNAREA PRIMARILOR PSD IN CĂLĂRAȘI DOLJ

Gepostet von Sandu Sorin am Samstag, 16. November 2019

Sursa video: Facebook Sorin Sandu.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.