Liceele din Dolj își prezintă oferta educațională, miercuri, la Centrul Multifuncțional Craiova

Liceele din Dolj își prezintă oferta educațională, miercuri, la Centrul Multifuncțional Craiova

1.148
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târgul Ofertelor Educaționale pentru orientarea școlară a elevilor claselor a VIII-a din județul Dolj va avea loc, anul acesta, la Centrul Multifuncțional Craiova, 46 de instituții de învățământ urmând să participe la evenimentul de miercuri.

Potrivit organizatorilor, dintre cele 46 de instituții, 43 sunt unități de învățământ liceal și trei sunt unități de învățământ profesional și tehnic din județul Dolj, oferta educațională fiind valabilă pentru anul școlar 2019-2020.

„Toți cei interesați, în special elevii claselor a VIII-a din mediul urban și rural, alături de părinți și cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale, în intervalul orar 9.00-18.00. Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00. Târgul Ofertelor Educaționale își propune consilierea și îndrumarea tinerilor absolvenți în vederea alegerii liceului și profilului dorit”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISJ Dolj.

De asemenea, în data de 10 mai, în intervalul orar 10.00-15.00, inspectoratul școlar doljean împreună cu CJRAE Dolj organizează Caravana Târgului Ofertelor Educaționale, în următoarele centre: Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu” Filiași; Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băilești; Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” Segarcea; Liceul Teoretic Bechet; Liceul Teoretic „Constantintin Brâncoveanu” Dăbuleni; Liceul Teoretic „Independența” Calafat.

Foto: Radio Oltenia Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.