Licitația pentru lucrările de la „Carol I”, „demarată în șase săptămâni”

Licitația pentru lucrările de la „Carol I”, „demarată în șase săptămâni”

1.163
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Licitația pentru lucrările de reabilitare și consolidare a Colegiului Național Carol I din Craiova ar urma să fie demarată în aproximativ șase săptămâni, a anunțat deputatul PNL, Nicolae Giugea. 

Acesta a revăzut întreaga documentație referitoare la acest colegiu, la sediul CNI, dându-i-se asigurări că totul decurge conform discuțiilor inițiale.

„Astăzi la inițiativa Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ionuț Ștefan, am fost împreună la CNI unde am revăzut toată documentația referitoare la Colegiul Național Carol I. Lucrurile avansează în ritmul stabilit și, în șase săptămâni, va fi demarată licitația”, a anunțat Giugea pe pagina de Facebook. 

Colegiul „Carol I” se află într-un stadiu avansat de degradare și, abia la inițiativa reprezentanților mass-media(Loredana Chimoiu n.r.) și a părinților ai căror copii învață aici, sau a fostelor cadre didactice, autoritățile și politicienii și-au îndreptat atenția cu adevărat către această instituție.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.