Licitațiile pentru studiile de fezabilitate a două parcări supraetajate în Craiova, reluate

Licitațiile pentru studiile de fezabilitate a două parcări supraetajate în Craiova, reluate

4.141
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Licitaţiile privind amenajarea unor parcări supraetajate pe strada Unirii, la intersecţia cu strada Corneliu Coposu (SF), şi pe strada Fraţii Goleşti, intersecţia cu Calea Bucureşti (SF), au fost reluate, Primăria Craiova negăsind, încă, firma care să întocmească cele două studii de fezabilitate. 

Anunţurile au fost postate în sistemul electronic, în data de 12 octombrie, firmele interesate urmând să depună oferte până în data de 19 octombrie, anul acesta. Valoarea de contract, pentru fiecare dintre cele două servicii de realizare a studiului de fezabilitate este de 16.806,36 lei.

Conform caietului de sarcini, una dintre parcări va fi amenajată în faţa Parcului „Nicolae Romanescu“, (intersecţia străzii Unirii cu Corneliu Coposu), cealaltă în zona Pieței Centrale (intersecţia Calea Bucureşti cu Fraţii Goleşti).

La Piaţa Centrală, pentru parcarea supraetajată, terenul are 144 mp. Este necesar acest obiectiv întrucât, spun autoritățile municipale, locurile de parcare din zonă sunt insuficiente comparativ cu numărul de mașini. Conform datelor tehnice, parcarea ar urma să aibă o structură metalică, 2.000 kg capacitatea de ridicare per maşină pe platformele superioare, 3.000 kg capacitatea de mişcare a platformelor de jos şi monitorizare video.

Durata estimată de funcționare a acesteia este de minimum 20 de ani.

Parcarea din zona Parcului „Nicolae Romanescu“, conform temei de proiectare, ar trebui să fie construită tot pe structură metalică, din ţevi rectangulare legate între ele.

Sistemul de parcări supraetajate va trebui să ofere posibilităţi de parcare în versiune de 2, 3, 4 sau 5 etaje şi să permită utilizatorilor să parcheze în mod independent. Va avea o capacitate de minimum 400 de locuri și va fi monitorizată video.

„Intrarea în parcare se face din strada Corneliu Copusu, prin amenajarea a două benzi suplimentare la intrare, iar ieșirea din parcare se va face în strada Unirii. În zona de intrare sunt amplasate avertizoarele de gabarit maxim, panoul electric cu numărul de locuri de parcare disponibile, inscripții rutiere, informative și de interzicere în parcaj a autoturismelor ce funcționează cu GPL“, se arată în tema de proiectare înscrisă în caietul de sarcini.

Pentru această parcare se estimează o durată de funcționare de minimum 80 de ani.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Doamne… oare astia isi dau seama ce urate o sa fie parcarile astea acolo. Ca bomboanele pe coliva..

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9552

    Aduce dizainar care sa le faca, stay tu linistit . Pa Dana Budeanu .O sa arate super .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.